Kuhntop
Inchide

Jurjak se pregateste sa-si lanseze noul videoclip "Timp de iubit"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Jurjak se pregateste sa-si lanseze noul videoclip "Timp de iubit" resitaonline.ro - Jurjak se pregateste sa-si lanseze noul videoclip "Timp de iubit"

In noiembrie anul trecut, Jurjak si-a lansat primul album oficial „Lemon Blues” cu influente blues, electro, psihedelic si rock.

Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu - tobe (mix si master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitara, George Petrosel - voce si chitara.

„Totul a inceput in 2005, cand m-am apucat sa bat toba alaturi de K-Gula si Confusion, prima trupa de hip-hop live din Romania. Am absolvit Dreptul insa mi-am dat seama ca nu as putea sa practic aceasta profesie pentru ca nu mi se potriveste. Iin urma unei calatorii peste ocean, am citit multa poezie si am inceput sa scriu versuri. Asa mi-am descoperit latura creativa si am decis sa ma inscriu la Facultatea de Film. Avand ritmul in sange si ureche muzicala, cu o chitara, o clapa si cateva notiuni de teorie muzicala, am inceput sa-mi transform gandurile in sunete.” (Jurjak)

Lansare videoclipului "Timp de iubit" va avea loc miercuri 17.05.2017 / 9PM la Expirat Halele Carol - Sala Compresoarelor.

 

 

Vremea

Horoscop