Warner Bros a lansat primul trailer complet la "Blade Runner 2049"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Warner Bros a lansat primul trailer complet la "Blade Runner 2049" resitaonline.ro - Warner Bros a lansat primul trailer complet la "Blade Runner 2049"

Warner Bros a lansat primul trailer complet la filmul "Blade Runner 2049", extrem de anticipata continuare a thriller-ului science fiction "Blade Runner" din 1982, informeaza Reuters si revista Variety.

Regizat de canadianul Denis Villeneuve, sequel-ul la clasicul film distopic semnat de Ridley Scott, se petrece in Los Angeles la 30 de ani dupa actiunea filmului original.

Ryan Gosling joaca rolul ofiterului de politie K din Los Angeles, un "vanator de recompense" aflat in cautarea "replicantilor" necinstiti (oameni prefabricați genetic, cu infatisare identica cu a oamenilor, n.red.), care descopera un secret periculos care il trimite in misiunea de a-l gasi pe Rick Deckard, "vanatorul de recompense", initial interpretat de Harrison Ford in filmul din 1982. Din distributia sequel-ului mai fac parte actorii Jared Leto, Robin Wright si Dave Bautista.

"Blade Runner 2049" va fi lansat in cinematografele din toata lumea la inceputul lunii octombrie.