Kuhntop
Inchide

Animatia „Deep: O aventura nesfarsita” inunda cinematografele din 12 mai

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Animatia „Deep: O aventura nesfarsita” inunda cinematografele din 12 mai resitaonline.ro - Animatia „Deep: O aventura nesfarsita” inunda cinematografele din 12 mai

O poveste animata, plina de umor si emotie distribuita de Vertical Entertainment, „Deep: O aventura nesfarsita” exploreaza universul subacvatic cu misterele si farmecul sau in premiera la cinema din 12 mai.

Plasata intr-un viitor indepartat in care oamenii au parasit planeta acoperita aproape in totalitate de apa, actiunea filmului il prezinta pe micul Deep, o caracatita in cautarea aventurii alaturi de cei doi prieteni ai sai: Evo – pestele unditar si Alice – crevetele nevrotic.

In anul 2100, acestia, impreuna cu alte cateva inotatoare ciudate, par a fi singurele vietati care mai dau culoare cladirilor intunecate de sub apa. Insa un cutremut le distruge caminul, iar cei trei amici pornesc in sfarsit in aventura la care visau, cu speranta ca vor gasi salvarea in New York-ul scufundat.

Curioase si simpatice, personajele marine urmeaza o calatorie plina de speranta, in care vor trece prin cele mai haioase intamplari si cele mai cuceritoare peisaje. Naivitatea si simtul umorului care le caracterizeaza vor intra in contrast cu o lume care poate fi colorata si imbietoare, dar si infricosatoare si impenetrabila. Ceea ce copiii vor avea de invatat de la acestia este ca exista un bob de speranta chiar si in cea mai intunecata grota de pe fundul oceanului.

Un film 3D dublat in limba romana si distribuit de Vertical Entertainment, „Deep: O aventura nesfarsita” are premiera pe marile ecrane din tara incepand cu 12 mai. 

 

Vremea

Horoscop