Keanu Reeves revendica locul intai in box office-ul romanesc cu "John Wick 2"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Keanu Reeves revendica locul intai in box office-ul romanesc cu "John Wick 2" resitaonline.ro - Keanu Reeves revendica locul intai in box office-ul romanesc cu "John Wick 2"

Publicul din Romania a ales actiunea la cote maxime in acest weekend, cand a propulsat filmul "John Wick 2" la rangul de lider incontestabil al box office-ului romanesc, cu incasari de 1.322.476 lei si un numar de 65.467 spectatori.

Odata cu revenirea lui Keanu Reeves pe marile ecrane, "John Wick 2" si-a propus sa-si cucereasca audienta si cu introducerea unui nou element: o societate secreta de asasini care dateaza de cateva secole si care e guvernata de un cod al cruzimii fara limite.
 
In cea de-a doua parte a filmului din 2014, legendarul asasin John Wick (Keanu Reeves) este fortat sa revina in linia intai alaturi de un partener mai vechi, pentru a opri manevrele odioase ale unei organizatii internationale de asasini fara onoare.
 
Juramantul de a-si ajuta colegul de breasla il duce pe John la Roma, unde se va confrunta cu cei mai periculosi criminali din lume.
 
Filmul "John Wick 2" este regizat de Chad Stahelski (John Wick), dupa un scenariu de Derek Kolstad ("John Wick", "The Following"), in timp ce distributia ii aduce in rolurile principale alaturi de Keanu Reeves pe: Common ("Selma", "Run All Night"), Laurence Fishburne ("The Matrix") si Ruby Rose ("Orange is the new black").
 
Distribuit de Freeman Entertainment, actiunea a ajuns in premiera pe marile ecrane din tara pe 17 februarie.


Vremea

Horoscop