Kuhntop
Inchide

Dana Rogoz este "Balerina", cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie, la cinema

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Dana Rogoz este "Balerina", cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie, la cinema resitaonline.ro - Dana Rogoz este "Balerina", cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie, la cinema

Aflata la primul ei rol principal de dublaj, Dana Rogoz promite sa fie cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie pe marile ecrane, odata cu interpretarea micutei Felicie, din spectaculoasa animatie 3D "Balerina".

Despre asteptarile sale si rolul din "Balerina", Dana Rogoz a declarat: "In copilarie mi-am dorit sa fiu stewardesa, pentru ca aveam o prietena de la care intelesesem ca meseria asta e despre a zbura cu avionul si a te intoarce acasa cu multe cadouri pentru copii. Sa zicem ca la varsta micutei balerine Felicie, imi doream deja sa fiu actrita. Am dublat mai multe personaje de-a lungul ultimilor ani, insa acesta este primul rol principal. Sigur e multa emotie. Baletul nu este un sport. Este o arta. Exact ca si actoria. Inseamna foarte multa munca, indiferent de ora, zi sau de viata personala. Trebuie sa fii acolo cu totul. Din 3 martie, voi fi cea mai simpatica dansatoare, promit!", a concluzionat artista.

Animatia 3D "Balerina" prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor. Felicie va trebui sa lupte mai mult ca niciodata, sa se autodepaseasca si sa invete din greseli astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau... intr-o buna zi va deveni cea mai gratioasa balerina de la Opera din Paris.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul 3D "Balerina" are premiera pe marile ecrane din Romania din 3 martie.


Vremea

Horoscop