Kuhntop
Inchide

Strumpfii fac echipa cu Natiunile Unite, pentru o lume mai fericita, mai pasnica si mai echitabila

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Strumpfii fac echipa cu Natiunile Unite, pentru o lume mai fericita, mai pasnica si mai echitabila resitaonline.ro - Strumpfii fac echipa cu Natiunile Unite, pentru o lume mai fericita, mai pasnica si mai echitabila

Popularele personaje strumpfii ii incurajeaza pe copii, tineri si adulti sa faca lumea mai fericita, mai pasnica, mai echitabila si sanatoasa, prin intermediul unei campanii lansate astazi de Natiunile Unite, UNICEF si Fundatia Natiunilor Unite.

Campania “Small Smurfs Big Goals” (“strumpfi Mici, Obiective Mari”) isi propune sa incurajeze lumea intreaga sa afle si sa sustina cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD), agreate in 2015 de catre toate cele 193 de state membre ale Organizatiei Natiunilor Unite. Campania demareaza cu lansarea unui mesaj de interes public, in format video, care va inspira audienta sa sustina Obiectivele. Printre acestea se numara eradicarea saraciei extreme, protejarea planetei si acordarea unei sanse la pace si prosperitate pentru toti oamenii.

Publicul se poate alatura “Echipei strumpfilor” (“Team Smurfs”) accesand website-ul SmallSmurfsBigGoals.com. Acolo va afla cum poate contribui la atingerea Obiectivelor, va descoperi care dintre acestea corespund propriilor interese, isi va putea exprima mesajele pentru o lume mai buna pentru toti si va distribui in social media informatii, idei si imagini.

“Industria de divertisment atinge inimile si mintile oamenilor de toate varstele, iar ONU multumeste prietenilor de la Sony Pictures Animation, precum si Strumpfilor pentru acest efort creativ de a mobiliza sprijin pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabila”, a declarat Maher Nasser, directorul Diviziei de Comunicare Externa din Departamentul de Relatii cu Publicul al Natiunilor Unite. “Speram ca aceasta campanie va motiva milioane de tineri si pe familiile lor sa contribuie la eradicarea saraciei, la diminuarea discriminarii si la protejarea planetei – trei aspecte esentiale, care conduc la bunastarea si fericirea tuturor.”

Echipa strumpfilor va sustine cele 17 Obiective pana la Ziua Internationala a Fericirii de pe 20 martie 2017, cand campania va culmina cu o celebrare a acestui eveniment, la sediul Natiunilor Unite, din New York. Anul acesta, Ziua Internationala a Fericirii va prezenta Obiectivele de Dezvoltare Durabila sub forma unor piese de constructie a fericirii. Actorii care dau voce personajelor din animatia “Smurfs: The Lost Village” / “strumpfii: Satul Pierdut” vor participa la eveniment, pentru a-i omagia astfel pe tinerii si copiii care s-au implicat in mediatizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila.
Vremea

Horoscop