Despicable me 3/Sunt un mic ticalos s-a bucurat de lansarea oficiala a primului trailer

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Despicable me 3/Sunt un mic ticalos s-a bucurat de lansarea oficiala a primului trailer resitaonline.ro - Despicable me 3/Sunt un mic ticalos s-a bucurat de lansarea oficiala a primului trailer

Dupa succesul colosal inregistrat de franciza Despicable Me – cele mai mari incasari au revenit spin-off-ului Minions, cu peste un miliard de dolari international – era evident ca Illumination Entertainment si Universal Pictures pregatesc si Despicable Me 3.

Noutati legate de sequel au fost dezvaluite recent, in cadrul conventiei CinemaCon, potrivit CinemaBlend.com.

De aceasta data, intriga va fi declansata de o rivalitate intre frati. Intra in scena geamanul instrainat al lui Gru, pe nume Drew. Desi ii seamana leit, Drew nici ca putea fi mai diferit de fratele sau. in plus, are o claie de par blond, iar hainele ii sunt albe.

Chris Meledandri, directorul executiv al Illumination Entertainment, a dezvaluit si o prima imagine a villain-ului din film - Balthazar Bratt, o fosta tanara vedeta a anilor ’80, pe care desfiintarea emisiunii sale TV a aruncat-o in dizgratie, si care, de atunci, intaratata de dispretul aratat de fostii sai admiratori, si-a concentrat toate eforturile spre un malefic plan de cucerire a lumii. Vocea lui Balthazar va fi creatorul lui South Park, Trey Parker, aflat la prima pelicula in care joaca, dar pe care nu o si regizeaza.

Lansarea lui Despicabile Me 3 va avea loc pe 30 iunie 2017.