Damian & Brothers lanseaza o noua piesa, de data aceasta alaturi de Alina Eremia - "Johnny / Sanie cu zurgalai"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Damian & Brothers lanseaza o noua piesa, de data aceasta alaturi de Alina Eremia - "Johnny / Sanie cu zurgalai" resitaonline.ro - Damian & Brothers lanseaza o noua piesa, de data aceasta alaturi de Alina Eremia - "Johnny / Sanie cu zurgalai"

Dupa ce au lansat piesele cu Andra, Smiley, Loredana, Dan Bittman, Feli si alti artisti de la noi, Damian & Brothers mai scot un as din maneca: o piesa cu Alina Eremia.

A noua melodie de pe albumul ”Gipsy Rock (Change Or Die)” pe care o promoveaza are vocea superba a Alinei Eremia. ”Johnny” este o versiune in engleza pentru melodia populara ”Sanie cu zurgalai”.

“Sanie cu zurgalai” este o piesa de referinta, imprimata pentru prima data acum 80 de ani si apoi facuta celebra de Maria Lataretu – o piesa care a ramas in repertoriul romanesc chiar si in ziua de azi.  Alina Eremia reuseste sa transforme o piesa traditionala intr-un cantec nou, cu sound-ul anului 2016, impletind versurile variantei in limba engleza – Johnny (is the boy for me) cu strofa romaneasca – Sanie cu zurgalai.” - declara Damian Draghici
 

Vremea

Horoscop