Primul trailer-ul pentru Furious si iute 8 - mai intens decat tot ce ati vazut pana acum

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Primul trailer-ul pentru Furious si iute 8 - mai intens decat tot ce ati vazut pana acum resitaonline.ro - Primul trailer-ul pentru Furious si iute 8 - mai intens decat tot ce ati vazut pana acum

Reprezentantii francizei ”Furios si iute” au anuntat vineri, la peste un an si jumatate dupa lansarea peliculei ”Furious 7”, care a dominat box office-ul mondial in 2015, ca povestea va continua intr-un nou film, fara Paul Walker.

Cel de-al optulea film din aceasta serie cinematografica, se va intitula ”The Fate of the Furious” si va avea premiera mondiala pe 14 aprilie 2017.

De asemenea, producatorii francizei ”Furios si iute” au lansat vineri un prim teaser pentru acest lungmetraj.

Actiunea peliculei are in centrul ei o femeie misterioasa, interpretata de actrita sud-africana Charlize Theron, care il convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, sa se alature lumii interlope. Intreaga echipa de colaboratori ai lui Dom este nevoita sa intervina pentru a stopa un anarhist care vrea ca lumea intreaga sa fie cuprinsa de haos, scrie News.ro.

Alaturi de Vin Diesel si Charlize Theron, in distributia noului film din franciza ”Furios si iute” vor reveni actorii Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky si Kurt Russell.

”The Fate of the Furious” reprezinta primul film dintr-o noua trilogie in cadrul seriei ”Furios si iute”. Urmatoarele doua lungmetraje din aceasta serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019, respectiv 2 aprilie 2021.

Cele sapte lungmetraje lansate pana in prezent in franciza de actiune ”Furios si iute” au generat impreuna incasari de peste 3,9 miliarde de dolari.


Vremea

Horoscop