Kuhntop
Inchide

Un film bazat pe o poveste reala. "Sully: Miracolul de pe raul Hudson” aterizeaza din 9 septembrie în cinematografe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -"Sully: Miracolul de pe raul Hudson” aterizeaza din 9 septembrie în cinematografe resitaonline.ro -"Sully: Miracolul de pe raul Hudson” aterizeaza din 9 septembrie în cinematografe

Castigatorul Premiului Oscar, Clint Eastwood regizeaza de aceasta data filmul „Sully: Miracolul de pe raul Hudson”,  o drama inspirata din evenimente reale si care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din Romania.

 

 Un film distribuit de Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures, „Sully: Miracolul de pe raul Hudson” îl plaseaza în centrul povestii pe capitanul Chesley „Sully” Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.

 La data de 15 ianuarie 2009, întreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de  „Miracolul de pe raul Hudson”, dupa ce capitanul „Sully” Sullenberger a reusit sa-si ghideze aeronava avariata spre apele înghetate ale raului Hudson, unde a efectuat o aterizare fortata care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord. Totusi, în ciuda faptului ca Sully a fost aclamat de presa si de public pentru exceptionalele sale abilitati de navigatie aeriana, evenimentul a fost urmat de o ancheta care ameninta sa-i distruga atat reputatia, cat si cariera.

Din distributia filmului mai fac parte Aaron Eckhart în rolul copilotului lui Sully, Jeff Skiles si Laura Linney, nominalizata la premiile Oscar, în rolul sotiei lui Sully, Lorrie Sullenberger.

Eastwood s-a ocupat de regie, scenariul fiind scris de Todd Komarnicki, avand la baza cartea Highest Duty, scrisa de Chesley „Sully” Sullenberger si Jeffrey Zaslow. Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart si Tim Moore, Kipp Nelson si Bruce Berman fiind producatorii executivi.

Filmul i-a oferit lui Eastwood ocazia de a lucra din nou alaturi de colaboratori de-ai sai mai vechi, care au contribuit la realizarea celui mai recent proiect al regizorului, populara pelicula Lunetistul american: directorul de imagine Tom Stern si scenograful James J. Murakami, ambii nominalizati la Oscar pentru contributiile aduse peliculei Schimbul, designerul de costume Deborah Hopper si noul editor de imagine Blu Murray. Muzica a fost compusa de Christian Jacob si The Tierney Sutton Band.

 Warner Bros. Pictures prezinta, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, filmul Sully: Miracolul de pe raul Hudson, regizat de Clint Eastwood si produs de Flashlight Films, Kennedy/Marshall Company si Malposo. Pelicula, care va aparea în cinematografele din Romania începand cu data de 9 septembrie 2016, va fi distribuita în toata lumea de compania Warner Bros. Pictures si în unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

 

 

Vremea

Horoscop