Denzel Washington revine in “Equalizer 2” - in curand, pe marile ecrane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Denzel Washington revine in “Equalizer 2” - in curand, pe marile ecrane resitaonline.ro - Denzel Washington revine in “Equalizer 2” - in curand, pe marile ecrane

La patru ani dupa primul film “Equalizer”, care a facut deliciul fanilor din toata lumea, Denzel Washington ne asteapta iar la cinema, intr-un nou thriller de actiune: “Equalizer 2”.

Filmul prezentat de Sony Pictures promite suspans din plin, iar cinefilii romani sunt printre primii din lume care il vor vedea pe marile ecrane - incepand de vineri, 20 iulie 2018.

Justitiarul prin excelenta Robert McCall alias Equalizer i-a protejat mereu pe cei exploatati si vulnerabili, facand o misiune de onoare din a-i pedepsi pe vinovati, pentru a aduce astfel un strop de echilibru intr-o lume tot mai cruda si mai haotica. Dar, cand niste asasini profesionisti o ucid cu sange rece pe Susan Plummer, vechea sa prietena care i-a fost mereu alaturi la greu, lupta devine personala, iar razbunarea, chiar necesara. Mereu cu inamicii pe urmele sale, McCall trebuie mai intai sa-si confrunte traumele din trecutul intunecat pentru a face lumina in prezent. Si, cum noii sai rivali nu se dau in laturi de la nimic, el trebuie sa-si foloseasca toate atuurile pentru a se apara. Lupta este insa pe viata si pe moarte! Daca va reusi sau nu vedem din 20 iulie 2018, la cinema.

Filmul abunda in suspans, urmariri si cascadorii spectaculoase, ce pun din plin in valoare calitatile si abilitatile lui Denzel Washington: in mainile personajului, chiar si cele mai banale obiecte se pot transforma in arme, iar actorul reuseste ca nimeni altul sa intre in rol. Si scenografii s-au straduit sa creeze decorurile perfecte, oferind spectatorilor, de pilda, efecte vizuale de senzatie cu impactul unui uragan de gradul 5.

Din cele peste 55 de roluri in lung-metraje sau seriale TV in care a jucat, acesta este primul film in care Denzel reia un personaj pe care l-a interpretat intr-un film anterior. Totodata, productia marcheaza a patra colaborare dintre Denzel Washington si regizorul Antoine Fuqua, dupa primul “Equalizer” (2014) si “Training Day” (2001), care i-a si adus actorului un trofeu Oscar - cel de-al doilea din cariera, dupa “Glory” (1989). De altfel, “Equalizer 2” este primul sequel si pentru regizorul Fuqua.

Filmul prezentat de Sony Pictures promite suspans din plin, iar cinefilii romani sunt printre primii din lume care il vor vedea pe marile ecrane, incepând de vineri, 20 iulie 2018.