Mircea Eremia schimba registrul muzical si are un sound nou

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Mircea Eremia schimba registrul muzical si are un sound nou resitaonline.ro - Mircea Eremia schimba registrul muzical si are un sound nou

Mircea da frau liber imaginatiei si lanseaza #Fantezia!. Tanarul indrazneste mai mult si face o trecere catre un beat urban, cu influente R&B si trap.

Si pentru a evidentia noua directie si pentru a putea sa si-o asume 100%, Mircea Eremia s-a implicat pe partea de compozitie, la care a lucrat alaturi de Robert Lazar si Dan Mateescu.
 
Videoclipul este regizat de catre Sergiu Nicula si a fost filmat luna aceasta, in afara Bucurestiului, la un apus spectaculos. In videoclip apare si un personaj feminin, care joaca rolul unei... fantezii.
 
Dupa ce a debutat cu single-ul “Ilegal”, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a lansat single dupa single, cum ar fi “Interzis”, „Drame si iubiri”, “Dragostea doare”, „Cardio”, „Plec eu” (feat Cosy), iar cel mai recent single este „Dor de noi”, pe care Mircea l-a lansat in noiembrie 2017. Mircea Eremia a colaborat in urma cu cateva saptamani cu Denisa Moga pentru piesa „Toxic”.