Imprimă această pagină

Asteptarea a meritat! Peste 7000 de persoane au pornit revolutia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Asteptarea a meritat! Peste 7000 de persoane au pornit revolutia resitaonline.ro - Asteptarea a meritat! Peste 7000 de persoane au pornit revolutia

„Un mare succes” e putin spus pentru a descrie prima zi de festival.

Mai mult de 7000 de oameni au asteptat nerabdatori la coada, au simtit bucuria schimbului biletelor pe bratari si nu au fost dezamagiti. A inceput  R:EVOL:UTION festival, baby!

La Music Guru, Gogol Bordello a uimit publicul. Cu mainile in aer si cerand un bis, publicul a innebunit. Robin and The Backstabbers au avut un recital scurt dar foarte intens. Si-au inceput concertul cu ultimul lor single, “. in /im /pre //una”, iar printre hiturile clasice, au adaugat un nou cantec in setlist-ul lor. Auditoriul i-a iubit. Maika cu siguranta s-a numarat printre favoritii serii. Iar dupa concertul lor, 1000mods ne-au spus ca „acesta-i un loc superb care a ridicat nivelul culturii underground”.

Electric Apex pompa energie pura. Marko Nastić le-a explodat baschetii dansatorilor, terminand cu un set puternic de techno care i-a lasat loc lui Nicole Moudaber. Artista de origine libaneza-nigeriana a pus piese cunoscute cu o aroma old-school. Incheierea calda a lui Mahony i-a invitat pe participanti la Lake house, la afterparty.

Inca de la prima nota cantata de Avven s-a confirmat ca standardul scenei Xtreme a fost foarte sus anul asta. Am fost loviti si de-un buldozer numit Trash Union, urmat de setul complex dar uluitor al celor de la Mist. Dordeduh au mestesugit un concert eteric si supranatural. Acesta a dovedit din nou ca singura reteta pentru maretie e combinatia dintre dragoste, adevar si experienta. Huppogramous si Sol Faur i-au lasat gura-casca pe toti cu favoritele fanilor plus un nou cantec, o mostra de ce va urma de la Dordeduh.
Gaia Trance zone a mers puternic aseara, fiind una dintre cele mai cautate scene. La Lunatica, Fanfara Transilvania si Swingrowers au creat un amalgam de energie pozitiva si dansuri traditionale spontane. BOB si No Average Groove au furnizat o doza sanatoasa de muzica bass, funk si disco, care nu le-a permis festivalierilor sa sada si sa se relaxeze.

1 iunie, una dintre sarbatorile recunoscute in multe tari ca Ziua Copilului a sosit!

Pe langa intrare gratuita pentru cei sub 12 ani, acestia vor fi rasfatati cu ateliere de modelat de baloane, jonglat, DJing, pictura faciala, yoga si masaj. Si un magician ii va uimi cu cele mai misto trucuri!

R:EVOL:UTION Festival a inceput ieri, 31 mai. Acesta tine pana pe 2 iunie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, cu Dub FX, Wilkinson, Filatov & Karas, Graham Candy, Kuenta i Tambu, The Qemists, Zardonic, Mortiis, Raresh, Barac b2b Gescu, Livio & Roby, Priku si multi multi altii. Abonamente pe toata perioada festivalului pot fi inca gasite la 169 de lei la casa noastra de bilete, in timp ce biletele zilnice se pot gasi la 129 de lei.