Bigger, better, faster, stronger: au fost adaugate doua scene neobisnuite la Revolution

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Bigger, better, faster, stronger: au fost adaugate doua scene neobisnuite la Revolution resitaonline.ro - Bigger, better, faster, stronger: au fost adaugate doua scene neobisnuite la Revolution

Fie ca vorbim despre puritani ai vinilului sau underground pana la maduva, te asteapta un deliciu la 33/45 sau BOB!

Ti-am povestit vreodata despre dragostea noastra pentru discuri? Fie ca sapam prin lazi pline de ele sau ne ia filmul cand ascultam un vinil, spune-ne cum vrei, dar o gramada dintre cei din organizare suntem nebuni dupa ele! Astfel, sa organizam o scena doar de vinil a venit la fel de natural ca freshul de portocale.

Audiofili vechi si noi, va prezentam 33/45, o zona-concept a festivalului, care isi ia numele de la viteza de revolutie a aproape oricarui disc. Pe langa ca vom avea veteranii scenei muzicale si ca ne laudam cu echipament de cea mai buna calitate (sistem de sunet Aura Audio, pick-up-uri Technics — evident! — precum si mixerul cald E & S DJR 400), vei avea ocazia chiar sa cumperi niste placi de la prietenii nostri dragi de la Viniloteca si TK.

Iata si line-up-ul, in ordine alfabetica: Angel, Klaus, KJK, Mitzko, Mr. H, Mrk, Newgotti, Saga, Sensorship, Soulheads (Rapala & Calibro45), UFO si Who:ratio. Sa te astepti la ce-i mai bun, incepand cu techno, d’n’b sau house, pana la rock, punk, synth pop, new wave, dub sau reggae!

BOB zone s-a intors anul asta si, in parteneriat cu Asociatia No Sheep, stie cum sa te serveasca si mai bine! Conceputa ca un loc in care fiecare noapte aduce cu ea un stil diferit, vei avea ocazia sa te rupi in dans pe cele mai energetice nume sau tinerii promitatori ai undergroundului local!

Prima zi apartine vechiului si bunului drum’n’bass. De la deep la hard, prin boxele VOID Acoustics vei putea asculta sunetele lui Jynx & ZeeOne, RO/A b2b Omix, Raver, Deelow, KuKy si Razy b2b Syncro. Vineri e ziua tek, asa ca locotenentii Blazin’ b2b Todor, Wiztek, B:Hex, Fukdup, s’Inner Child si Option Zero vor da ordine picioarelor tale. Actul final si hardcore va avea loc sambata. Revan b2b Afflikt, Hellix, Karusso si Boogeyman vor fi la butoane, iar photo-finish-ul va fi servit de o batalie muzicala Snuff Allstars.

Cam asta-i, oameni buni! Ati pregatit biletele si papucii de dans?

R:EVOL:UTION Festival va avea loc intre 31 mai si 2 iunie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, alaturi de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu si multi altii.

Bilete pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus. La poarta, un bilet zilnic va costa 129 lei. Acestea pot fi gasite pe eventim.ro, iabilet.ro si bilete.ro.