Rocket Love - cel mai nou single și videoclip Golan este ON!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Rocket Love - cel mai nou single și videoclip Golan este ON! resitaonline.ro - Rocket Love - cel mai nou single și videoclip Golan este ON!

Sunt dupa-amiezile topite cu priviri furate, ochi pe jumatate deschisi si o caldura care incetineste timpul.

Oras pe fundal, casti in urechi si marea ca o promisiune in sunete infundate: asa se intra in atmosfera Rocket Love, cel mai recent single Golan, care te transporta inca de la primele acorduri intr-o reverie care vine in valuri.

Parte din magie este asigurata de colaborarea cu noul proiect Island Chain, responsabil cu buna dispozitie si cu un featuring de voce care aluneca usor, dupa masurile unei dupa-amiezi perfecte de vara.

La pachet cu Rocket Love  vine si videoclipul regizat de Sander Houtkruijer (care de altfel a semnat regia de clip si pentru artisti ca Asaf Avidan, Floating Points sau Thomas Azier): o poveste care te invita sa redescoperi ritualuri banale in lumini noi si sa regasesti lejeritatea unui moment de liniste chiar si in cel mai aglomerat trafic.

O fata cu acea aura usor nedefinita a gesturilor simple, de zi cu zi, te ia de mana si iti face un pic de loc printre fragmente de viata si si istorii observate. Filmat in Brazilia, sub egida Universal Music Romania, Rocket Love e ca o calatorie care te desprinde din cotidian ca sa ti-l recompuna in culori mai blande, ca o imagine neclara care prinde incet-incet contur, pe masura ce te indepartezi.

Melodia va face parte din urmatorul material discografic, iar pana atunci schiteaza atmosfera pentru o vara cu proiecte noi si prieteni vechi, sub acelasi cer de vacanta. Ready for take off!