Claydee a lansat “Licky”, feat. Jenn Morel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Claydee a lansat “Licky”, feat. Jenn Morel resitaonline.ro - Claydee a lansat “Licky”, feat. Jenn Morel

Claydee a lansat un nou single cu videoclip pe care il vei pune pe repeat: “Licky”, featuring Jenn Morel! Piesa este un mix fresh intre stilul pop spanish, caracteristic lui Claydee, si influentele reggaeton si dancehall ale lui Jenn Morel.

Nascut in Grecia, Claydee, compozitorul si producatorul de origine albaneza, este unul dintre cei mai populari artisti ai muzicii grecesti, care a adunat sute de milioane de viziualizari pe YouTube si a cucerit publicul din zona balcanica. Pana in prezent, Claydee a lansat piese precum “Alena”, “Dame Dame” (feat. Lexy Panterra), “Hey Ma” (feat. Alex Velea) si “Notayo (Be Mine)” (ft. Kirsten Collins). In plus, prima piesa lansata de Claydee, “Call me” a primit premiul pentru “Cel mai bun videoclip” la MADTv Awards in 2011.

Jenn Morel s-a nascut in Republica Dominicana si s-a mutat in New York alaturi de familia sa, la varsta de 6 ani. A debutat in industria muzicala ca dansatoare si a aparut in clipuri ale unor artisti precum Drake, Nicki Minaj si Trey Songz, iar in urma cu un an, artista a lansat “Ponteme”, single de succes ce s-a pozitionat pe locul 19 in clasamentele de muzica italiene si a generat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si stream-uri pe Spotify.