Trupa Black Eyed Peas vine cu o piesa noua: "Ring The Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Trupa Black Eyed Peas vine cu o piesa noua: "Ring The Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3" resitaonline.ro - Trupa Black Eyed Peas vine cu o piesa noua: "Ring The Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3"

Noua piesa vine in completarea tabloului inceput in luna ianuarie cu „Street Livin'” si valorifica aceeasi directie, de manifest politic.

La nivel semantic, „Ring The Alarm” trage un semnal de alarma pe teme precum brutalitatea manifestata de politie, noile reforme din inchisori sau modificarile legislative privind politicile armamentului sau imigrarii.
 
In completarea marii lansari „Ring The Alarm”, Black Eyed Peas anunta si un nou website, creat in parteneriat cu Sweet TM, unde, pentru prima data, fanii vor fi recompensati pentru activitatile si implicarea activa pe retelele sociale.
 
Prin platforma Sweet fanii si userii pot primi „Sugar Tokens” direct de la formatia Black Eyed Peas, drept resplata pentru actiunile lor de promovare a mesajului si viziunii trupei. Utilizatorii vor obtine experiente unice, disponibile doar pe aceasta platforma, unde se vor putea bucura de acces VIP, continut exclusiv, meet and greets si multe altele.