Sentimentele vin pe ritmuri dance-oriental cu noul single al trupei Selfie - "Feelings"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Sentimentele vin pe ritmuri dance-oriental cu noul single al trupei Selfie - "Feelings" resitaonline.ro - Sentimentele vin pe ritmuri dance-oriental cu noul single al trupei Selfie - "Feelings"

Fetele din trupa Selfie lanseaza single-ul "Feelings", piesa unui inceput de vara promitator, plin de energie si culoare.

Cele trei tinere talentate isi propun sa dea tonul petrecerilor de vara cu noul lor single care te provoaca la dans si distractie. Piesa cu versuri in limba engleza vine si cu acorduri orientale care creeaza dependenta.

Videoclipul este plin de culoare si diversitate si le prezinta pe cele trei frumoase in imagini regizat de Silviu Mindroc.

Formata din trei fete, trupa Selfie a fost infiintata in 2014, iar in 2015 a participat in cadrul proiectului “Talisman. Ingeri pentru ingeri”, cu o serie de concerte pe parcursul a trei luni.

Fetele au fost descoperite de Mihai Alexandru inca de mici, cand participau la concursuri, iar el facea parte din juriu. Single-ul “Feelings” este a treia piesa lansata de fete si a doua colaborare cu MediaPro Music.