Inca o scena anuntata si nume noi la alte doua, la R:EVOL:UTION Festival

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Inca o scena anuntata si nume noi la alte doua, la R:EVOL:UTION Festival resitaonline.ro - Inca o scena anuntata si nume noi la alte doua, la R:EVOL:UTION Festival

Din Bristol si Glastonbury pana-n Timisoara, o multitudine de genuri muzicale te asteapta, in aproape doua saptamani!

Organizatorii Silver Hayes din Glastonbury iti aduc o noua scena la editia aceasta a R:EVOL:UTION. Si aduc cu ei echipajul de DJ din Bristol, care pun de la roots la funk, de la disco la bassline, de la world music la groove, fara niciun groove banal… No... Average... Groove in Romania!

Asteapta-te la clasici, la neobisnuit, la necunoscut si la piese-bomba. Bristol intalnetste Timiswara. Hai cu muzica! Line-up-ul il include pe lord-ul disco Free the Real, Christophe de la Futureboogie, producatoarea de bass music LUCY, dealer-ul de dub si roots Two Kings, maestrul de mash-up-uri Sledgehead, Up Bustle & Out de la Ninja Tune, Lovely Mummy alias Little, rezidenta 10TwentyRadio Bristol Kiia, veteranul Sepia, DJ si fotografa BETH, curator la Silver Hayes Baby Malc Selector, precum si cunoscatorul Glasto Gamble Selector.

Music Guru, scena noastra principala care te da pe spate, le ureaza binevenit jammerilor locali V.A.G., rockerilor de la Flare si Mere, dar si celor de la Satellites care aduc cu ei noise/pop direct din Cluj!

Precum stii, avem deja o lista masiva de artisti la Xtreme stage. Dar ne simtim generosi, asa ca am chemat pentru tine chiar mai multe formatii! Grade 2, Honesty, B.ton, Blight, Breathelast, The :Egocentrics si Vespera sunt cei care intaresc randurile.

R:EVOL:UTION Festival va avea loc intre 31 mai si 2 iunie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, alaturi de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu si peste 200 de artisti in 10 zone de festival.

Biletele pe o zi se gasesc la 99 de lei. Cele pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei, cu camping inclus. Acestea pot fi gasite pe eventim.ro, iabilet.ro si bilete.ro. La intrare, ele vor costa 129 de lei pe zi.