“Operatiunea ham-ham” ne da intalnire in cinematografe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - “Operatiunea ham-ham” ne da intalnire in cinematografe resitaonline.ro - “Operatiunea ham-ham” ne da intalnire in cinematografe

1 Iunie se apropie, iar surprizele cinefile pentru copii nu se lasa asteptate. Noua comedie de aventura “Show Dogs” / “Operatiunea ham-ham”, un film politist pentru intreaga familie, ne introduce in fascinantul univers al agentilor canini - jucausi, amuzanti, dar si foarte inteligenti si abili atunci cand au o misiune de indeplinit!

Debordand de actiune si umor, filmul  va rula in cinematografele din toata tara incepand cu 25 mai a.c., atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata in limba romana.

Cine a zis ca viata de caine nu e palpitanta? O demonstreaza din plin Rottweiler-ul Max, “angajat” la Politia din New York, care, impreuna cu agentul FBI Frank (interpretat de Will Arnett), trebuie sa rezolve un caz important: un pui de Panda a fost rapit de niste traficanti de animale si urmeaza sa fie vandut in Las Vegas, sub paravanul unui celebru concurs pentru caini, „Canini Invitational Dog Show”.

Pentru a se infiltra in banda de traficanti si a le dejuca planul, Max indura transformari senzationale, demne de un adevarat macho: bai de namol, lectii de balet, tratamente braziliene cu parafina - deh, super-agentul sufera la frumusete! il ajuta antrenoarea Mattie (Natasha Lyonne) si partenerul Frank.

Initial, cei doi agenti nu prea se inteleg: fiecare considera ca nu are nevoie de celalalt, se tin de sotii si isi fac reciproc viata grea. Dar infractorii nu asteapta, iar misiunea le rezerva o multime de peripetii. Vor reusi oare sa faca echipa si sa-si duca sarcina la bun sfarsit? Aflam din filmul “Show Dogs” / “Operatiunea ham-ham” - o delectare pentru intreaga familie si mai ales pentru iubitorii de animale. Actiune, rasturnari surprinzatoare de situatie si umor savuros - toate ne asteapta din 25 mai 2018, la cinema.

Distributia originala de voci ii include pe rapperul si actorul american Ludacris (in rolul lui Max), Stanley Tucci (alias Philippe), Alan Cumming (Dante), Gabriel Iglesias (Sprinkles) si Shaquille O’Neal (Karma). In versiunea dublata in limba romana, personajele sunt interpretate de: Catalin Babliuc (Max), Ion Grosu (Frank), Claudiu Bleont (Philippe), Delia Nartea (Mattie), Nicolae Cojenel (Sprinkles / Stropici), Vlad Radescu (seful NYPD), Andreea Gaica (Daisy), Damian Victor Oancea (prezentator), Cristian Simion (Gabriel), Viorel Paunescu (Berne), Alexandru Gheorghiu (Chauncey), Ioan Ionescu-Andrei (Dante), Gabriel Costin (Karma), alaturi de Adina Lucaciu, Viorel Ionescu, Gabriela Valentir, Razvan Hincu, Gabriel Velicu.