MAMMA MIA! Here we go again! ABBA revine cu doua super piese

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - MAMMA MIA! Here we go again! ABBA revine cu doua super piese resitaonline.ro - MAMMA MIA! Here we go again! ABBA revine cu doua super piese

Vestea care a cucerit mapamondul: ABBA pregateste lansarea a doua piese.

Recorduri de vanzari, piese care au scris multe pagini din muzica internationala, discuri de platina, ABBA, trupa fenomen care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a anuntat astazi revenirea pe scena muzicala cu 2 piese, in formula consacrata.
 
Trupa ABBA a postat pe pagina de Facebook ca a lucrat recent in studio, unde a revenit dupa 35 de ani si ca pregateste doua piese. Una dintre ele se numeste „I Still Have Faith In You”, piesa pe care cei 4 membri o vor interpreta in cadrul unui show produs de NBC si BBC si care va fi difuzat in luna decembrie a acestui an.
 
Formata in 1972, in Suedia, ABBA a depasit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Money, Money, Money”, „Chiquitita” sau celebrul track „Happy New Year” – piesa care devenit imnul trecerilor dintre ani.
 
Pana cand veti asculta piesele noi, dati play hiturilor lansate de-a lungul anilor pe canalul oficial de youtube al trupei.