Creatorii rusi de hituri Filatov & Karas te invita la R:EVOL:UTION Festival

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Creatorii rusi de hituri Filatov & Karas te invita la R:EVOL:UTION Festival resitaonline.ro - Creatorii rusi de hituri Filatov & Karas te invita la R:EVOL:UTION Festival

Creatorii unor hituri uimitoare precum „Time won’t wait for us”, „Tell it to my heart” si a remixului „Don’t be so shy” de la Imany te invita la R:EVOL:UTION Festival.

Filatov & Karas sunt duoul electronic si pop ale caror videouri numara peste 120 de milioane de vizualizari si te invita la R:EVOL:UTION Festival.

Dupa zece ani de turneuri solo continue, Alex Karas si Dimitri Filatov au decis sa-si uneasca fortele in 2012. Acum sunt semnati de catre case de discuri prestigioase, precum Ultra Music si Warner Music Rusia si sunt, fara dubiu, asi la nivel mondial.

Ei s-au propulsat printre numele mari ale muzicii electronice, bubuind atat festivaluri mari, precum Tomorrowland, WKND festival sau Tinderbox. In 2015, remixul de la „The Good, The Bad and The Crazy” de la Imany a ajuns pe primul loc in iTunes Chart si a primit platina in tara lor natala.
 
Remixul de la „Don’t Be So Shy” a ajuns tot la rang de platina si a fost distribuit pe undele radio internationale. In septembrie, a ajuns in Top 50 Shazam Worldwide.

Cu asemenea hituri, putem sa ne asteptam la nici mai putin de-o petrecere de inchidere extraordinara la Music Guru, scena principala.

Filatov & Karas vor pune muzica la R:EVOL:UTION Festival, care va avea loc intre 31 mai si 2 iunie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, alaturi de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu si multi altii. Bilete pe trei zile sunt disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus.
 
Acestea pot fi gasite pe eventim.ro si iabilet.ro.