"Rampage: Scapati de sub control" te invita in universul animalelor gigantice dezlantuite prin aplicatia "Rampage: AR Unleashed"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - "Rampage: Scapati de sub control" te invita in universul animalelor gigantice dezlantuite prin aplicatia "Rampage: AR Unleashed" resitaonline.ro - "Rampage: Scapati de sub control" te invita in universul animalelor gigantice dezlantuite prin aplicatia "Rampage: AR Unleashed"

Filmul care weekendul acesta a ocupat locul intai in box office-ul romanesc, le propune fanilor aplicatia "Rampage: AR Unleashed" si le pune la incercare creativitatea, in timp ce aduce in lumea reala animalele gigantice care in film ameninta sa distruga omenirea.

Aplicatia se bucura deja de succes in randul fanilor. Printre primii care au incercat-o inca dinainte de lansarea filmului pe marile ecrane se numara si artistii Dorian Popa si Ana Baniciu.

Daca Dorian Popa l-a provocat la o sesiune de kung-fu de George, gorila extrem de inteligenta, care i-a captat intreaga atentie lui Dwayne Johnson in film, Ana Baniciu a parut de-a dreptul terifiata de intalnirea cu imensa creatura.

Megastarul international Dwayne Johnson interpreteaza rolul unui primatolog care si-a facut un obicei din a tine oamenii la distanta. Singura legatura speciala a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorila extrem de inteligenta, de care a avut grija inca de cand s-a nascut. Atunci cand un experiment genetic da gres, blandul animal se transforma intr-o imensa bestie violenta. Situatia devine intr-adevar dramatica atunci cand sunt descoperite si alte animale care au suferit mutatii similare. Pe masura ce Nordul Americii este distrus de acesti noi predatori, Okoye face echipa cu un inginer genetic discreditat pentru a gasi un antidot, in timp ce incearca sa evite o catastrofa globala si sa salveze creatura care candva i-a fost prietena.

Nu-l rata pe Dwayne Johnson si incercarea lui de a salva lumea din 13 aprilie, in "Rampage: Scapati de sub control".

Downloadati aplicatia "Rampage: AR Unleashed" din app store sau play store si testati-va creativitatea cu cele mai originale poze sau clipuri cu animalele gigantice din filmul momentului.