Dwayne Johnson lupta pentru salvarea omenirii in "Rampage: Scapati de sub control"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - La inceputul primaverii, Giulia ne da fiori cu noul sau single resitaonline.ro - La inceputul primaverii, Giulia ne da fiori cu noul sau single

Starul international Dwayne Johnson interpreteaza rolul principal din filmul regizat de Brad Peyton, ,,Rampage: Scapati de sub control”, in care aventura si actiunea ating cote maxime pe marile ecrane din toata tara din 13 aprilie.

Dwayne Johnson face spectacol in rolul primatologului Davis Okoye (Dwayne Johnson), un tip introvertit si celebru pentru talentul sau de a tine oamenii la distanta. Singura legatura speciala a lui Davis este cea pe care o are cu George, o gorila extrem de inteligenta, de care a avut grija inca de cand s-a nascut. Atunci cand un experiment genetic da gres, prietenosul animal se transforma intr-o imensa bestie violenta. Situatia devine intr-adevar dramatica atunci cand sunt descoperite si alte animale care au suferit mutatii similare. Pe masura ce Nordul Americii este distrus de acesti noi predatori, Okoye face echipa cu un inginer genetic discreditat pentru a gasi un antidot, in timp ce incearca sa evite o catastrofa globala si sa salveze creatura care candva i-a fost prietena.

In filmul "Rampage: Scapati de Sub Control" joaca, de asemenea, Naomie Harris ("Moonlight"), actrita nominalizata la Premiile Oscar, alaturi de Malin Akerman (din serialul de televiziune  "Billions"), Jake Lacy (din serialul de televiziune "Girls"), Joe Manganiello (din serialul de televiziune "True Blood"), si Jeffrey Dean Morgan (din serialul de televiziune "The Walking Dead"), dar si P.J. Byrne ("The Wolf of Wall Street"), Marley Shelton (din serialul de televiziune  "Rise"), Breanne Hill (din serialul de televiziune "Frontier"), Jack Quaid ("The Hunger Games: Catching Fire"), Matt Gerald (din serialul de televiziune "Daredevil"), Jason Liles ("Death Note"), Demetrius Grosse (din serialul de televiziune "The Brave"), si Will Yun Lee (din serialul de televiziune "Hawaii Five-O").

Peyton a regizat filmul dupa un scenariu scris de Ryan Engle, Carlton Cuse & Ryan J. Condal si Adam Sztykiel, si o poveste scrisa de Ryan Engle.

Filmul "Rampage: Scapati de Sub Control" a fost produs de catre Beau Flynn, John Rickard, Brad Peyton si Hiram Garcia. Marcheaza cea de-a treia colaborare dintre Johnson, Peyton, Flynn si Garcia, dupa blockbusterul international "San Andreas," filmul Warner Bros. cu cele mai mari incasari din anul 2015, cat si dupa succesul mondial din 2012, "Journey 2: The Mysterious Island." Producatori executivi au fost Marcus Viscidi, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Jeff Fierson, Toby Emmerich, Richard Brener si Michael Disco.

Echipa de creatie ii include pe directorul de imagine Jaron Presant, designerul de productie Barry Chusid, editorii Jim May si Bob Ducsay si designerul de costume Melissa Bruning. Muzica e compusa de Andrew Lockington, care a creat coloana sonora pentru filmele "San Andreas" si "Journey 2: The Mysterious Island." Co-producatori au fost Wendy Jacobson, Josh Mack si Dana Robin.

Creaturile din "Rampage: Scapati de Sub Control" au fost aduse la viata de apreciatul coordonator VFX Colin Strause, alaturi de compania pentru efecte speciale Weta Digital, castigatoare a cinci Premii Oscar.

O productie New Line Cinema, in colaborare cu ASAP Entertainment si Wrigley Pictures / F.P.C. / 7 Bucks Entertainment, regizata de Brad Peyton, filmul "Rampage: Scapati de Sub Control" va fi distribuit in cinematografe in 2D, 3D si IMAX de catre Warner Bros. Pictures, o companie a  Warner Bros. Entertainment.

Nu-l rata pe Dwayne Johnson si incercarea lui de a salva lumea din 13 aprilie, in ,,Rampage: Scapati de sub control”.