Mitza canta despre “Ochii din Oglinda”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Mitza canta despre “Ochii din Oglinda” resitaonline.ro - Mitza canta despre “Ochii din Oglinda”

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi, 3 aprilie, videoclipul piesei “Ochii din Oglinda”, cel mai nou single extras de pe albumul Mitza - “Nascut la Revolutie”.

Piesa „Ochii din Oglinda” a fost produsa chiar de catre Mitza, folosind un sample din piesa “Fuga Pamantului”, semnata Alexandra Usurelu. Daca videoclipul a fost realizat integral de Good Stuff, de mixajul si masterizarea piesei s-au ocupat Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio.

Weekend-ul trecut, Mitza a sustinut concertul de lansare a albumului „Nascut la Revolutie”, la Hangover Club, Bucuresti. Atmosfera de la concert a fost surprinsa intr-o serie de poze, pe care le puteti gasi pagina de Facebook Mitza, insa si intr-un aftermovie pe care il vom prezenta saptamana viitoare pe canalul de YouTube.

Inca din luna februarie, albumul “Nascut la Revolutie” poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming existente. In acelasi timp, pentru a mentine directia si conceptul materialului, acesta a fost editat si pe suport fizic, pe un format inedit pentru vremurile actuale - si anume, pe caseta. Albumul, impreuna cu tricourile “Nascut la Revolutie”, pot fi achizitionate exclusiv online, din Okapi Sound Store.