"Peter Iepurasul" deschide in forta vacanta de Paste, la cinema

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - "Peter Iepurasul" deschide in forta vacanta de Paste, la cinema resitaonline.ro - "Peter Iepurasul" deschide in forta vacanta de Paste, la cinema

In week-end-ul 30 martie – 1 aprilie 2018, cea mai cautata lansare in cinematografele din Romania a fost “Peter Rabbit” / “Peter Iepurasul”, care a atras 52.952 spectatori si a inregistrat vanzari totale de 1.006.486 lei.

Combinand animatia, comedia si actiunea cu interpretarea actorilor, personajele autentice si efectele speciale moderne, filmul este o alegere excelenta pentru intreaga familie in mini-vacanta de Paste care se apropie. Productia ruleaza in format 2D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata in limba romana.

Ecranizare dupa o poveste clasica scrisa de Beatrix Potter, noul lider national de box-office prezinta aventurile simpaticului Peter si ale camarazilor sai iepuroi in lupta pentru suprematia asupra gradinii de zarzavaturi a vecinului McGregor, un fermier batran si morocanos, fara pic de mila pentru urecheatii hoti de legume. Cand acesta isi da, pe neasteptate, obstescul sfarsit, mostenitorul sau, Thomas, un tanar londonez cu ambitii profesionale, preia proprietatea si, totodata, obiceiul de starpire a daunatorilor din preajma. Dar, cum vecina Bea iubeste nespus iepurii si fiecare dintre rivali vrea sa-i intre pictoritei in gratii, razboiul se poarta, initial, pe ascuns.

Obraznic si aventuros, Peter, capul rautatilor iepuresti, nu se da in laturi de la nimic pentru a-l enerva pe Thomas. Nimic nu pare sa-l sperie! Iar cand crede ca i-a dat lovitura de gratie adversarului sau, constata ca a distrus, de fapt, totul in jurul sau, si-a dezamagit familia, risca sa o piarda pentru totdeauna pe Bea si a ramas cu povara grea a vinovatiei. Oare va reusi Peter sa repare raul facut, pana nu e prea tarziu? Va invitam sa aflati urmarind filmul, la cinema.