Evenimente

Sean Paul - legenda dancehall si castigatorul unui premiu Grammy, alaturi de cunoscutul David Guetta, lanseaza videoclipul single-ului „Mad Love”, ft. Becky G.

Distribuit de Vertical Entertainment, „Gringo: Amator in misiune” ii aduce pe Charlize Theron, Joel Edgerton si David Oyelowo pe marile ecrane, incepand cu acest weekend.

Noul single, "Next To Me", nu vine cu un videoclip obisnuit, povestea este spusa intr-un scurtmetraj regizat de Mark Pellington, filmat in Los Angeles si Las Vegas.

Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Alexandra Dinu, iar de productie s-au ocupat Sergiu Ene si Enri Demi.

Salvador Sobral revine la Eurovision! Organizatorii celui mai mare concurs european de muzica au dezvaluit numele artistilor invitati la editia din acest an a Eurovision Song Contest.

Madalina Cernat, artista cunoscuta pentru participarea la mai multe festivaluri nationale si internationale, lanseaza single-ul si videoclipul “Fara control”.

Cel mai nou single byron, "Anima", este una dintre piesele compuse si inregistrate de catre formatie in ianuarie 2018 in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, jud. Brasov, piese care vor aparea pe viitorul album de studio byron.

Shift continua seria de lansari a pieselor ce urmeaza sa intregeasca albumul “Minciuna”.