Evenimente

Este un moment si mai important cu cat piesa “Ce daca ma doare” marcheaza si prima colaborare dintre primul solist Vita de Vie, Bodo (solistul trupei Proconsul) si Adrian Despot (solistul Vita de Vie).

 “Echame La Culpa” se numeste single-ul ce este lansat dupa ce Fonsi a cucerit topurile cu feat-ul cu Daddy Yankee.

Single-ul este produs de EpiQ, iar videoclipul, regizat de Alex Ceausu, reda in imagini problemele actuale, atat din tara, cat si de peste hotare.

Inainte de sfarsitul anului, Ellie White vine cu o surpriza! Artista colaboreaza cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ si producatori din lume si lanseaza impreuna remake-ul hit-ului “Take it”.

Anastasia lanseaza single-ul si videoclipul “La revedere”. Piesa este compusa de artista alaturi de DOMG si Alexandru Stangaciu si produsa in studioul Mango Records. Videoclipul, in regia lui Daniel Libeg, reda in imagini o poveste de dragoste care se sfarseste din cauza promisiunilor neimplinite.

Feli a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, in cadrul unui eveniment impresionant si foarte emotionant, alaturi de peste 150 de invitati la Teatrul Metropolis si 180.000 de oameni live pe Facebook.

De la Warner Bros. Pictures vine ,,Liga Dreptatii”, cea mai asteptata lansare a anului si prima transpunere pe marele ecran intr-un film de actiune de proportii epice, in regia lui Zack Snyder, cu faimoasa distributie a Super Eroilor DC asigurata de: Ben Affleck in rolul lui Batman, Henry Cavill in rolul lui Superman, Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman, Ezra Miller in rolul lui The Flash, Jason Momoa in rolul lui Aquaman si Ray Fisher in rolul lui Cyborg.

Ligia Moldovan, frumoasa roscata care a adunat milioane de vizualizari pe YouTube la piesele lansate pana in prezent, are un single nou, “Cealalta ea”, o frumoasa balada pop-rock care accentueaza ideea ca iubirea adevarata este o alegere.

Vremea

Horoscop