Evenimente

Cei doi artisti vor prezenta show-urile semifinalelor – 21 ianuarie, 28 ianuarie, 4 februarie, 11 februarie si 18 februarie si Marea Finala a Selectiei Nationale, din 25 februarie a.c.

„Striga-ma pe numele tau” noul film al lui Luca Guadagnino, este povestea senzuala si ezoterica a unei prime iubiri, inspirata dupa romanul de succes al lui André Aciman.

Odata cu prima zapada ce s-a pus peste multe orase din Romania, proiectul CandyShop ne surprinde cu un fulg de zapada muzical – “Iarna intre noi”.

Muzica si textul sunt compuse de Serban Cazan si Vladimir Coman Popescu, iar piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production.

In filmul Primul Craciun de la AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, un magarus mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viata muncind zilnic la moara satului.

Inceputul de an aduce pe marile ecrane, doua filme pe care nu ai voie sa le ratezi!

Dupa succesul international al hitului “The Violin Song”, care a fost difuzat in zeci de tari, printre care Polonia, Grecia, Rusia, Turcia, Cipru si Albania, Monoir se pregateste sa lanseze un super featuring cu un artist surpriza.