Evenimente

Din Bristol si Glastonbury pana-n Timisoara, o multitudine de genuri muzicale te asteapta, in aproape doua saptamani!

Dupa ce a adus “Fantezia de iarna” si a cucerit publicul cu un “Tango in priviri”, Andreea Balan lanseaza o noua piesa: ”Asa de frumos”.

Videoclipul - realizat de catre Anya Dimitrov si Vladimir Ivanov, de la BlueCat Studio, dupa o idee originala Luna Amara - recreeaza corpul a cinci scenarii distincte, invaluite de o aura confesionala si unite prin intermediul unor sugestii subtile.

1 Iunie se apropie, iar surprizele cinefile pentru copii nu se lasa asteptate. Noua comedie de aventura “Show Dogs” / “Operatiunea ham-ham”, un film politist pentru intreaga familie, ne introduce in fascinantul univers al agentilor canini - jucausi, amuzanti, dar si foarte inteligenti si abili atunci cand au o misiune de indeplinit!

NOTD a lansat videoclipul track-ului „I Wanna Know”, o colaborare cu Bea Miller, care evoca exuberanta si bucuria caracteristice unui hit de vara.

"House to the people", asa cum sugereaza si titlul, este o piesa house energica de club, cu brass-uri puternice si un vocal "trippy".

Dupa ce a lansat hituri precum “Cine esti?” si “Stele”, 3 Sud Est lanseaza ”Dansam in ploaie”, single ales de catre fanii trupei pe platforma catmusic.ME.

Cinci ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, aproape 1.000.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry da ceasul inapoi si merge inainte cu noul single.