Suspiciune de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița!

0
10

coro

Un cărășean care s-a prezentat noaptea trecută cu simptome gripale la Spitalul Județean de Urgență din Reșița a fost trimis la Timișoara, existând suspiciuni că ar putea fi infectat cu virusul care face ravagii în această perioadă în China. Autoritățile susțin că nu există motive de panică, această măsură fiind luată preventiv, pentru a înlătura orice suspiciune.

În jurul orei 24:00, la spital s-a prezentat o persoană cu stări gripale. Medicii au considerat că este cel mai indicat, pentru a elimina absolut orice fel de suspiciuni, ca acesta să fie trimis la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș de la Timișoara. Preventiv, având în jur de 40 de cazuri de gripă, noi am luat măsuri de limitare a pacienților și dacă va crește numărul de viroze și stări gripale vom declara starea de carantină, dar deocamdată nu este cazul. Nu este nimic îngrijorător. Noi mai mult preventiv am acționat așa”, a declarat pentru Reper 24, managerul unității spitalicești, Waldemar Murgu.

Neoficial, se pare că bărbatul și-ar fi petrecut sfârșitul de săptămâna împreună cu familia și prietenii în localitatea Gărâna și pe pârtia de la Văliug. Este vorba de un tânăr de 25 de ani, care s-a întors recent din Germania, unde lucrează ca asistent medical.

Vom reveni cu amănunte.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.