Rezultat NEGATIV! Reșițeanul suspect de coronavirus, are o gripă de sezon

0
3

eprubete_sange_67807800

Suspiciunea de coronavirus în cazul asistentului medical din Reșița, care a avut grijă de câteva persoane infectate cu acest virus în Germania, a fost infirmată.


„Testul este negativ, pacientul nu este infectat cu coronavirus. Unul este testul pentru gripa, unul este testul pentru coronavirus. Pacientul are o gripa de sezon pe care a contactat-o undeva la schi.

Urmăm procedurile pas cu pas, fie că vin probe de la Timișoara sau de la Cluj, este nesemnificativ. Fiecare pacient este luat în calcul și noi facem liste cu eventualii contacți. În spatele fiecărui potențial pacient stă o echipă”, a precizat managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București, medicul Adrian Streinu- Cercel.

Tânărul de 25 de ani lucrează ca asistent medical în Germania și a îngrijit mai multe persoane care aveau virusul, însă el a fost echipat corespunzător atunci când a intrat în contact cu bolnavii.

Citește și Suspiciune de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița!

 

Citește și Celulă de criză la Reșița! Personalul medical care a intrat în contact cu bărbatul suspect de coronavirus, monitorizat!

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.