Primarul Daniel Boambeș acuzat că se pregătește pentru un nou mandat, prin practici neortodoxe

0
3

Campanie electorală mai aprigă ca niciodată pentru alegerile locale, deși mai sunt 4 luni până la alegerea primarilor. La Constantin Daicoviciu oamenii au ieșit la atac cu tot felul de informații împotriva primarului Daniel Boambeș.

Consilierul Local din partea PNL Dorian Cărăbaș îl acuză pe facebook pe edilul comunei că ar fi pus vize de flotant unui număr de trei tineri colegi de liceu la Caransebeș cu băiatul primarului, adresa de pe flotant fiind chiar domiciliul primarului, din satul Prisaca. Mai mult consilierul spune că șeful administrației publice locale trage de timp la soluționarea unor documente pentru cetățenii pe care nu-i are de partea sa:

La Constantin Daicoviciu se pun vize de flotant pentru alegerile locale, doar dacă votezi cu primarul. Dacă ești suspectat că nu ai fi un posibil votant ești pus pe drumuri: ba nu-i domnul primar, ba nu-i doamna ingineră și oamenii nu primesc adeverința necesară. Dacă aveți proprietate în comuna Constantin Daicoviciu, scoateți-vă extrase C.F. valabile 30 zile ca să nu mai aveți nevoie de adeverința de la Registrul Agricol. Cât de disperat ești? Ai început să pui vize electorale, colegilor fiului tău, la tine acasă la Prisaca?”, îl acuză Dorian Cărăbaș pe primarul Daniel Boambeș.

Consilierul Local ne-a menționat că va depune plângere la Postul de Poliție pentru verificarea acestor suspiciuni.

Primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș ne-a declarat că nu mai dorește să facă niciun comentariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.