18.1 C
Reșița
marți, 07 iulie 2020 - 9:08

Kickboxerii din Oțelu Roșu, opt medalii la Cupa Tamashyi

0
0

CARAȘ-SEVERIN – A.S. Complex Gym Oțelu Rosu a participat la Cupa Tamashyi cu un lot de șase sportivi. La startul competiției s-au aliniat 43 de cluburi din țară și de peste hotare.

Sportivii clubului din Valea Bistrei au obținut numai victorii, reușind să obțină opt medalii de aur după cum urmează: Daria Maria Ursulescu Subu (2 medalii de aur), Florina Andreea Hanțig (2 medalii de aur), Maria Daniela Hanțig (o medalie de aur), Mădălin Șerban (o medalie de aur), Emilian Onica (o medalie de aur) și Alexandru Șerban (o medalie de aur).

„Oriunde vom lupta, vom reprezenta cu mândrie întreaga Vale a Bistrei. Menționez că lotul este format din sportivi din comunele Rusca Montană și Glimboca și din orașul Otelu Roșu.
Acesta a fost primul test din anul acesta și urmează să ne pregătim la fel de mult în continuare pentru participarea la Campionatul Național de kickboxing din data de 28 martie, de la București. Le mulțumesc acestor copii minunați și talentați, părinților acestora pentru susținere și întelegere, precum și tuturor celor care ne susțin și cred în noi”, a declarat antrenorul Adrian Lungu.

JCS-Ștefan Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.