Crenvurştii AGIL, în topul celor mai buni din România

0
1

ADVERTORIAL. Ba mai mult, într-o analiză a Asociaţiei Pro Consumatori, crenvurştii de pui de la AGIL au conţinut foarte mare de carne, spre deosebire de alte mărci, şi ceea ce este cel mai important este faptul că nu au aditivi!

 Asociaţia Pro Consumatori (APC) a analizat, în urmă cu ceva vreme, 43 tipuri de crenvurşti, marfa fiind cumpărată din marile rețele comerciale, în cadrul unui studiu privind conţinutul acestor produse şi potenţialele efecte asupra sănătăţii consumatorilor. În urma analizei s-a stabilit că marca Agil se numără atât printre cele 10 cele mai gustoase mărci de crenvurşti de pe piaţa mezelurilor din România, dar este şi pe locul doi, după o marcă poloneză, în privinţa conţinutului curat al crenvurştilor: carne mult, fără aditivi.

Aşadar, pentru o cină uşoară, pentru un mic dejun simplu, pentru tine şi familia ta, alegeţi crenvurştii de la AGIL. Conţin 86% carne din piept de pui, la care se adaugă carne de pui, sare si condimente atent selecţionate: piper, nucşoară, boia, usturoi, coriandru. De asemenea, puteţi alege şi crenvurştii de porc. La ambele produse, pe care le găsiţi în toate magazinele AGIL din Reşiţa, Caransebeş, Boşca şi Oţelu Roşu, gustul este desăvârşit: gust tradiţional bănăţean.

Pentru AGIL, tu chiar contezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.