A furat 800 de litri de motorină de la o firmă

0
3

MOLDOVA NOUĂ – Un tânăr de 23 de ani este bănuit că ar fi furat nu mai puţin de 800 de litri de motorină de la o singură firmă!

Potrivit poliţiştilor, reclamaţia a fost făcută la începutul acestei săptămâni „de către reprezentanții unei societăți comerciale care efectuează lucrări în zonă, despre sustragerea în perioada august 2019 până în prezent, din utilajele societății, a cantității de 800 de litri de motorină. Bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 23 de ani, din localitate, care în perioada menționată ar fi sustras, în mod repetat, motorină din rezervoarele utilajelor unei societăți comerciale din județul Satu-Mare, cu punct de lucru în Moldova Nouă“.

Şi cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, şirul poveştii cu iz penal al tânărului s-a rupt luni, când acesta a fost surprins în flagrant delict, intenționând să plece cu un autoturism, după ce ar fi încercat să fure din nou ceva motorină. Oamenii legii i-au deschis dosar penal pentru furt calificat în formă continuată, iar cercetările sunt derulate acum „sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, recuperării prejudiciului produs și tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate“, informează IPJ CS.

JCS-A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.