Sensuri unice noi! Comisia de circulație din cadrul Primăriei Lugoj vrea să fluidizeze traficul pe străzile orașului

0
17

Municipalitatea lugojeană vrea să fluidizeze circulația în Lugoj prin realizarea unor sensuri unice pe străzile unde circulația se desfășoară cu greutate din cauza mașinilor parcate pe ambele părți ale carosabilului.

Astfel, primarul Francisc Boldea a anunțat că va propune Comisiei de circulație, care se va întruni joi, 30 ianuarie, de la ora 10.00, realizarea unui sens unic pe str. Anișoara Odeanu, dinspre strada Traian Grozavescu, spre strada Bucegi.

„În ultimul timp a crescut foarte mult numărul autovehiculelor în municipiul Lugoj, astfel că, din cauza mașinilor parcate pe ambele părți ale carosabilului, circulația se desfășoară foarte anevoios. Prin propunerea de a realiza acest sens unic pe strada Anișoara Odeanu, vom reuși să avem o circulație fluentă a autovehiculelor în zona  străzilor Cernei – Al. Mocioni – Traian Grozavescu – Anișoara Odeanu – Bucegi. Pentru că și pe alte străzi din municipiu circulația se desfășoară cu dificultate din același motiv, urmează să analizăm situația și să propunem și alte sensuri unice unde  se impune, pentru a fluidiza circulația.”, a motivat primarul Francisc Boldea această decizie.

Municipalitatea lugojeană așteaptă și alte propuneri din partea cetățenilor, pentru a îmbunătăți circulația în oraș, pe adresa Primăriei Municipiului Lugoj, până în data de 30 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.