Haina politică nu se vinde, indiferent de sezon: „Râmân fidelă partidului care mi-a deschis uşa vieţii politice”

0
12

În ciuda bursei zvonurilor care anunță plecări în masă dinspre PSD înspre PNL, există și politicieni pentru care expresia „Să nu uiți niciodată de unde ai plecat” rămâne literă de lege, indiferent dacă partidul din care provin se află sau nu la putere.

Deși, conform noilor tendințe, traseismul politic reprezintă cheia succesului înspre cât mai multe uși deschise, nu toți oamenii politici agreează această modalitate de a căpăta notorietate în fața electoratului, o notorietate înșelătoare pentru cei care se încred, întrucât lipsa stabilității în cadrul unui partid afectează atât proiectele înspre binele cetățenilor, cât și încrederea oamenilor în cel care-i reprezintă, drept care electoratul va taxa aspru toate aceste stângăcii în momentul în care i se va cere din nou votul.

Pierderea a două seturi de alegeri de către social-democrați, în 2019, și, mai ales, doborârea Guvernului Dăncilă nu pot fi traduse neapărat cu o pierdere a membrilor de partid este de părere primarul PSD din Clisura Dunării, Mira Radovancovici. Mai mult decât atât, în ciuda zvonurilor care-i plasează pe social-democrați în postura de trădători, edilul explică că acest lucru nu este decât o unealtă a unora care-și doresc să câștige inclusiv războiul, cele două bătălii electorale care urmează să aibă loc anul acesta, fapt greu de crezut, ținând cont de măsurile pe care vrea să le pună în aplicare noua guvernare.

Referitor la presupusa trădare a șefului administrației publice locale față de liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, Radovancovici nu dă curs „bârfelor de doi lei” și respinge categoric orice ipoteză cu privire la părăsirea partidului cu ajutorul căruia, de câțiva ani buni, a ajuns în fruntea primăriei Pojejena.

„Nu mă iau după bârfe de doi lei. Până în 2012, nu am fost membru al niciunuia dintre partide. După această perioadă, am candidat din partea PSD pentru scaunul de edil-șef și voi continua să o fac din aceeași postură. Rămân fidelă partidului care mi-a deschis ușa vieții politice.”, a declarat primarul comunei cărășene pentru expressdebanat.ro.

Totodată, politicianul a mai ținut să atragă atenţia asupra faptului că nu a fost contactat de către niciun alt partid politic cu scopul de a întoarce spatele social-democraților, iar referitor la așa-zisele plecări dinspre PSD înspre PNL, Mira Radovancovici a transcris următorul mesaj: „Am impresia că tot ceea ce este în trend la nivel național, fie că vorbim de bârfe sau lucruri concrete, se răsfrânge automat până la nivel local. Din partea mea, cine vrea să plece e liber să o facă, însă eu, una, nu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.