Filme

Transformers: Ultimul cavaler are un trailer nou

Miercuri, 12 Aprilie 2017 / Publicat în Filme

Pentru fanii seriei Transformers, asteptarea a luat sfarsit. S-a lansat un nou trailer pentru ce-l de-al cincile episod al seriei, Transformers: Ultimul cavaler, care se pare ca va fi si ultimul.

Seria care a cucerit o generatie intreaga ajunge pe marile ecrane din 7 aprilie intr-o ecranizare de proportii, realizata de producatorii Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey si Marty Bowen.

Noua animatie cu cele mai celebre personaje albastre din lume a cucerit deja publicul roman, inca din week-end-ul de lansare!

Producatorii filmelor „Oculus” si „Necunoscutii” prezinta pe marile ecrane „Bye Bye Man: Numele nerostit”, un thriller horror palpitant care din 31 martie, dezvaluie originea raului din spatele celor mai teribile fapte omenesti, numai in cinematografe.

Dax Shepard („Loveste si fugi”, serialul „Numai tata sa nu fii!”) si Michael Peña („Omul-Furnica”) joaca in comedia plina de actiune „CHIPs: Politisti de belea”, regizata si scrisa de Shepard si care va putea fi urmarita in premiera, din 24 martie pe marile ecrane din Romania.

Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D “Smurfs: The Lost Village” / „strumpfii: Satul Pierdut”, eveniment sarbatorit in 19 tari.

"Sunt un mic ticalos 3" are parte de un nou trailer

Vineri, 17 Martie 2017 / Publicat în Filme

Simpaticele personaje din "Sunt un mic ticalos 3" sunt pe cale sa ia cu asalt cinematografele.

Primavara acesta, indragita poveste Disney „Frumoasa si Bestia” prinde viata intr-o adaptare live-action vibranta si dinamica, intr-un film magic si spectaculos.

 

Vremea

Horoscop