Filme

Dupa ce a avut premiera pe marile ecrane în acest weekend, ,,The Accountant: Cifre Periculoase” a realizat un impresionant rezultat de box office si a cumulat încasari în valoare de 710.669 lei, fiind vizionat în cinematografe de un numar de 35.652 spectatori. 

Castigatorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joaca rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, o productie regizata de Gavin O’Connor (Miracolul, Mandrie si glorie, Razboinicul),  care de vineri, 28 octombrie va avea premiera pe marile ecrane din Romania.

Doua Lozuri la Festivalul de Film de la Salonic

Joi, 27 Octombrie 2016 / Publicat în Filme

Comedia romaneasca “Doua Lozuri” a fost selectata sa participe la cea de-a 57-a editie a Festivalului International de Film de la Salonic în cadrul sectiunii “Balkan Survey”, unde a fost invitata sa participe alaturi de alte trei lungmetraje romanesti: “Sieranevada” de Cristi Puiu, “Caini” de Bogdan Mirica si “Inimi Cicatrizate” de Radu Jude.

Cu încasari în valoare de 383.322 lei generate de un numar de 18.394 spectatori, „Sully: Miracolul de pe raul Hudson” devine liderul box office-ului romanesc din acest weekend.

Dupa succesul de box office cu Love Building, Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol se întorc în cinematografe cu o noua supercomedie!

Cu o cariera semnificativa atat în teatru, film, cat si în televiziune, Cristina Cioran deschide un nou capitol al activitatii sale artistice si îi împrumuta vocea personajului Mary, din filmul ,,Marele Urias Prietenos”, un rol pentru care a fost aleasa personal de Steven Spielberg si în care actrita va putea fi admirata pe marile ecrane din 2 septembrie, odata cu premiera filmului în cinematografe.

Cu o cariera muzicala de invidiat, Nicole Cherry nu se afla la primul proiect de dublaj pentru marile ecrane, însa cu siguranta marcheaza o premiera atunci cand vine vorba despre colaborarea cu reputatul regizor Steven Spielberg, în al carui recent film tanara artista îi împrumuta vocea personajului principal si devine Sophie din ,,Marele Urias Prietenos”, din 2 septembrie, cand ecranizarea va putea fi vizionata în cinematografe si în versiunea în limba romana.

Continuarea actiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2”marcheaza revenirea lui Jason Statham în rolul lui Arthur Bishop, pe marile ecrane în cinematografele din toata tara.

 

Vremea

Horoscop