Evenimente

What’s Up a reusit in acest an sa se autodepaseasca.

Dupa lansarea trailerului oficial in limba romana, iata ca "Flatliners - Linia mortii" are parte si de primul poster local.

Cosy revine in atentia publicului lansand cel de-al 7-lea single extras de pe video-albumul "Al saselea Simt". Piesa se intituleaza "Artist" si este o colaborare reusita cu Pistol, iar clipul este o viziune de Richard Stan.

Tanarul artist, Alessandro Danescu, isi face debutul pe piata muzicala si lanseaza alaturi de Cat Music piesa si videoclipul „Me and you”.

Frumoasa cantareata Kamelia a petrecut doua saptamani de vis in Portugalia, alaturi de iubitul ei.

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, este o tanara artista ce lanseaza primul ei single: „Labirint”. Piesa este produsa si compusa in studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

Artistii intrati de curand in portofoliul casei de discuri, lanseaza primul lor single in colaborare cu Nova B, artista ce a atras atentia publicului in urma participarii la „Romanii au talent”.

Dupa succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta va prezenta publicului chiar inceputul povestii diabolicei papusi, de la prima ei casa din camera unei fetite, la prima sa posedare, numai in filmul care va avea premiera din 18 august in toate cinematografele din Romania.

Vremea

Horoscop