Evenimente

Fiecare gospodar are tabieturile sale cand vine vorba despre prepararea alimentelor, iar daca ne referim la cei care au ca pasiune gatitul, utilitatea unui aragaz bun in locuinta nu mai trebuie justificata.

Voltaj lanseaza alaturi de Noaptea Tarziu o piesa “hipnotizanta”, cu un videoclip “nebun” – Cred ca-s hip”! Versurile sunt scrise de Voltaj si Cuza de la Noaptea Tarziu, iar piesa este produsa in Tam-Tam Studio.

Dupa hiturile “Danca bonito” si “Mamasita”, Narcotic Sound and Christian D lanseaza o noua piesa, cu un mesaj puternic si un concept multicultural. “VENGA” este o chemare si un indemn la dans, care promoveaza diversitatea, atitudinea si distractia.

Actrita, om de televiziune, artista, Dahlia revine cu un single, “Struggle”, o poveste sensibila, cu un mesaj puternic.

Xsession3 revine cu prima colaborare dintre Vescan si Sisu Tudor!

Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.

Vechea zicala “primesti ceea ce oferi” se adevereste in cazul lui Jo, care transmite energie pozitiva si bucurie prin toti porii, primind inapoi de la public, reactii pozitive fata de muzica sa.

Industria cosmetică a evoluat de-a lungul timpului, iar produsele garantează acum siguranță și control datorită faptului că majoritatea dintre ele sunt testate dermatologic.

Vremea

Horoscop