Evenimente

Ovidiu Anton si trupa SuperChill completeaza show-ul cu recitaluri incendiare. Semifinala este transmisa live la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova si pe TVR+, pe 26 februarie, de la ora 20.30.

IMAX Corporation si The Walt Disney Studios (o divizie a The Walt Disney Company) au anuntat prelungirea parteneriatului deja existent, acordul incluzand mult-asteptatele filme live-action si animatiile de succes de la Disney, Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel si Lucasfilm, care vor aparea pana in 2019.

Soundland continua colaborarea de succes cu Alexandra Ungureanu si lanseaza single-ul si video lyric-ul “Intinderi de Nori”, piesa produsa in studiourile Kazibo.

JazzTM se indreapta cu pasi repezi spre cea de-a cincea editie, pregatind concerte memorabile sustinute de artisti exceptionali pe toate scenele festivalului, alaturi de multe alte surprize si planuri de dezvoltare.

Kimoto Boy lanseaza piesa de debut “Same Way”, single ce imbina muzica dance cu ritmuri vibrante si influente deep house, cu sentimente si emotii.

Publicul din Romania a ales actiunea la cote maxime in acest weekend, cand a propulsat filmul "John Wick 2" la rangul de lider incontestabil al box office-ului romanesc, cu incasari de 1.322.476 lei si un numar de 65.467 spectatori.

In urma super feedback-ului pe care l-a primit la lansarea pieselor  “Prizonier in suflet” si “Call me“, Daiana revine cu cel mai nou single si videoclip, ”Cine te-a lasat“.

La scurt timp dupa lansarea single-ului de debut “Unpredictable”, Bella Santiago, frumoasa artista care a cucerit Romania cu show-ul energic si vocea puternica, uimeste radiourile din Filipine si se bucura de sprijinul fanilor de acasa.

 

Vremea

Horoscop