Evenimente

Universal Music Romania acorda Discul de Aur lui Damian & Brothers pentru vanzarile albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”.

Inca o solista din Moldova trece granita si lanseaza in Romania o piesa de exceptie, compusa si produsa de Cristian Tarcea alias Monoir, creatorul mega hitului ”The violin song”.

Cea de-a treia editie REVOLUTION Festival va avea loc in acest an, in perioada 1-3 iunie, in Timisoara, aducand laolalta publicul ce impartaseste aceleasi gusturi pentru muzica si aventura.

Single-ul “Ce mai vrei” este compus in studiourile HaHaHa Production, de catre Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Siakas Evangelos si Alexandru Stancu.

Richard este un vrabioi foarte energic si frumos care e adoptat si crescut de o familie de berze.

Dax Shepard („Loveste si fugi”, serialul „Numai tata sa nu fii!”) si Michael Peña („Omul-Furnica”) joaca in comedia plina de actiune „CHIPs: Politisti de belea”, regizata si scrisa de Shepard si care va putea fi urmarita in premiera, din 24 martie pe marile ecrane din Romania.

Dupa succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radio si TV saptamani la rand, Lidia Buble lanseaza o noua piesa, “Eu Voi Fi”.

Lora revine in atentia publicului cu noua sa melodie, “I Know”.

 

Vremea

Horoscop